U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Nedelja, 14. 06. 2020. | Komentara: 0

Prioriteti Novog Sada: gradska bolnica i završetak izgradnje prečistača otpadnih voda

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), političkog saveza koji okuplja Srbiju 21, Vojvođanski front (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija i Zajedno za Vojvodinu, Demokratska partija Hrvata Vojvodine, Crnogorska partija, Demokratski blok), Stranku moderne Srbije i Građanski demokratski forum, juče posle podne su ponovo razgovarali sa građanima i građankama Novog Sada.
Odbori LSV | Sreda, 10. 06. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front za osnivanje naučnih instituta

Vojvođanski front zalaže se za osnivanje naučnih instituta u Kikindi.
Odbori LSV | Utorak, 09. 06. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za Zrenjanin iz kog se ne odlazi!

Iako naš Zrenjanin nažalost muči mnoštvo problema, najveći je bez sumnje odlazak ljudi, pogotovo mladih iz našeg grada i naših sela. Žalosno je gledati grad kako se gasi, sela kako nestaju, roditelje koji prate svoju decu u “bolje sutra” negde daleko odavde. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook