U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Subota, 29. 02. 2020. | Komentara: 0

Cena godišnjih đačkih karata biće prepolovljena, a pojeftiniće i prevoz iz prigradskih naselja

Skupština grada Novog Sada usvojila je danas Odluku o novim zonama u gradskom prevozu kojom pojeftinjuje gradski prevoz u prigradskim naseljima.
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu Skupštine grada Zrenjanina jer neodgovorna vladajuća većina ni na 34. sednici nije našla za shodno da u dnevni red uvrsti informisanje odbornika i građana o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode.
Odbori LSV | Ponedeljak, 24. 02. 2020. | Komentara: 0

Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo saopštio je danas da LSV najoštrije osuđuje ignorantski i ponižavajući odnos kakav naprednjačka većina pokazuje prema poljoprivrednicima. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook