U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.

Brla

Akcija je izvedena na štandu ispred prostorija stranke, a sugrađankama su tom prilikom poklanjane mirisne sveće u bojama stranke: zelenoj, žutoj i plavoj, kao i list „Slobodna Vojvodina“. Bez obzira na stranačku pripadnost, belocrkvani su podržali ovu akciju. Opštinski odbor LSV Odžaci takođe je, povodom današnjeg dana, sugrađanke iznenadio poklončićima. Aktivisti LSV su ženama poželeli da se njihova uloga u društvu razvija na najbolji način, kao i da se afirmacija žene postigne kroz njene vrline kao nova vrednost našeg društva.

(BILSV, 08. 03. 2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 11. 2019. | Komentara: 0

Gumara i dalje bez studije o proceni uticaja na životnu sredinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje šta je sa studijom o proceni uticaja fabrike “Šangdong linglong” na životnu sredinu. Podsećamo, 30. marta ove godine postavljen je kamen temeljac i time ozvaničen početak gradnje fabrike “Šandong linglong” u Zrenjaninu, te je tom prilikom najavljena proizvodnja trinaest miliona automobilskih guma godišnje.
Odbori LSV | Utorak, 19. 11. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne poznaje reč lokalpatriotizam

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje od čelnika gradske vlast u Zrenjaninu da bar povremeno pokažu, makar minimalan stepen lokalpatriotizma. Nažalost, njihovo svakodnevno delovanje ukazuje na suprotno.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 11. 2019. | Komentara: 0

Šnel štrase, autoput, autodrom?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upitao je danas kada će zaista početi da se radi na dugo najavljivanim auto-putevima Zrenjanin-Beograd i Zrenjanin-Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook