U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 06. 2015. | Komentara: 0

U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

OPOVO – Opštinski odbor LSV Opovo organizovao je u nedelju za svoje članove proslavu 25. rođendana Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Osim brojnih članova, domaćine su svojim prisustvom počastvovali pokrajinska sekretarka za omladinu i sport i članica Predsedništva LSV Marinika Tepić, pokrajinski poslanik i član IO GO LSV Aleksandar Marton, pokrajinski poslanik LSV Adam Paljov, član Predsedništva i jedan od osnivača LSV Radovan Radovanović, šef PIŠ Južni Banat i član IO GO LSV Vladan Keljević, zamenik šefa PIŠ Južni Banat Dušan Anukić, članica Predsedništva LSV Sandra Ristić, član GO i predsednica IO GO LSV Zrenjanin Branislava Jovanov, član GO LSV i predsednik OO LSV Kovačica Jan Litavski...
Proslavi su svojim prisustvom uveličali i brojni ligaši iz gradskih i opštinskih odbora Pančeva, Zrenjanina, Bačke Topole, Bele Crkve, Kovačice i Titela.
Prisutnima su se prigodnim govorima obratili predsednik OO LSV Opovo Petar Horvat, Marinika Tepić i Aleksandar Marton. U svečanoj atmosferi uz večeru, piće i rođendansku tortu ligaši su proslavili rođendan, družili se i uživali. Domaćini su,veoma zadovoljni,polaskani odzivom gostiju i ponosni prilikom da proslave ovu značajnu godišnjicu i obeleže godine uspešnog i vrednog rada.

(BILSV, 26. 06. 2015)



Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2013. | Komentara: 0

Šta je sa krađom glasova u Novom Sadu?

NOVI SAD – Ovih dana se navršilo tačno godinu dana od privođenja aktivista Romske demokratske stranke, njihovog saslušavanja i početka istrage za kupovinu glasova, što su neki tada i priznali, pa Liga socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pita dokle se stiglo u toj istrazi, šta se sa njom dešava i da li je moguće da se takav sramotan čin zataškava, istakao je danas predsednik Izvršnog odbora i šef izbornog štaba LSV Novi Sad Robert Kolar.
Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2013. | Komentara: 0

Umanjenje štete ne oslobađa krivce za štetan ugovor

NOVI SAD, 22. maj  – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja vest da je odlukom Vrhovnog kasacionog suda umanjen odštetni iznos koji Novi Sad treba da plati zbog štetnog ugovora koji je u ime grada potpisan sa ATP Vojvodinom. Umanjenje odštete za oko deset miliona evra je ušteda koja je itekako značajna za Grad.
Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2013. | Komentara: 0

Stvoreni uslovi za vanredne lokalne izbore u Pančevu

PANČEVO  – Liga socijaldemokrata Vojvodine naglašava da su se konačno stvorili uslovi za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Pančevu nakon jučerašnje zvanične  ostavke gradonačelnika dr Svetozara Gavrilovića – ukazao je na današnjoj konferenciji za novinare portparol Gradske organizacije LSV Pančevo Vladan Keljević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook