U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 06. 2015. | Komentara: 0

U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

OPOVO – Opštinski odbor LSV Opovo organizovao je u nedelju za svoje članove proslavu 25. rođendana Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Osim brojnih članova, domaćine su svojim prisustvom počastvovali pokrajinska sekretarka za omladinu i sport i članica Predsedništva LSV Marinika Tepić, pokrajinski poslanik i član IO GO LSV Aleksandar Marton, pokrajinski poslanik LSV Adam Paljov, član Predsedništva i jedan od osnivača LSV Radovan Radovanović, šef PIŠ Južni Banat i član IO GO LSV Vladan Keljević, zamenik šefa PIŠ Južni Banat Dušan Anukić, članica Predsedništva LSV Sandra Ristić, član GO i predsednica IO GO LSV Zrenjanin Branislava Jovanov, član GO LSV i predsednik OO LSV Kovačica Jan Litavski...
Proslavi su svojim prisustvom uveličali i brojni ligaši iz gradskih i opštinskih odbora Pančeva, Zrenjanina, Bačke Topole, Bele Crkve, Kovačice i Titela.
Prisutnima su se prigodnim govorima obratili predsednik OO LSV Opovo Petar Horvat, Marinika Tepić i Aleksandar Marton. U svečanoj atmosferi uz večeru, piće i rođendansku tortu ligaši su proslavili rođendan, družili se i uživali. Domaćini su,veoma zadovoljni,polaskani odzivom gostiju i ponosni prilikom da proslave ovu značajnu godišnjicu i obeleže godine uspešnog i vrednog rada.

(BILSV, 26. 06. 2015)



Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma juče je, povodom 16. i 17. oktobra, Svetskog dana hrane i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, organizovao akciju kuvanja i podele hrane korisnicima narodne kuhinje Crvenog krsta u Rumi.
Odbori LSV | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Prekrečen zid pun grafita mržnje

NOVI SAD - Aktivisti Gradskog odbora LSV prekrečili su zid išaran grafitima mržnje koji je deo jedne privatne kuće i gleda na dečije igralište u Ulici Branka Ćopića 108. Sama akcija, koja je simbolično nazvana "Da se deca ne igraju u našem besu", proistekla je iz činjenice da su građanke i građani u samom centru Adica, na dečijem igralištu, imali vrlo transparentno promovisanje krajnje negativnih stavova.
Odbori LSV | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Korak ka decentralizaciji sporta

ZRENJANIN - Generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin Srđan Bogaroški, na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare osvrnuo se na rad ove sportske ustanove u prethodnom periodu, i pohvalio izmeštanje sportskih događaja, iz velikih centara, u manje sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook