U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 06. 2015. | Komentara: 0

U Opovu proslavljen 25. rođendan LSV

OPOVO – Opštinski odbor LSV Opovo organizovao je u nedelju za svoje članove proslavu 25. rođendana Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Osim brojnih članova, domaćine su svojim prisustvom počastvovali pokrajinska sekretarka za omladinu i sport i članica Predsedništva LSV Marinika Tepić, pokrajinski poslanik i član IO GO LSV Aleksandar Marton, pokrajinski poslanik LSV Adam Paljov, član Predsedništva i jedan od osnivača LSV Radovan Radovanović, šef PIŠ Južni Banat i član IO GO LSV Vladan Keljević, zamenik šefa PIŠ Južni Banat Dušan Anukić, članica Predsedništva LSV Sandra Ristić, član GO i predsednica IO GO LSV Zrenjanin Branislava Jovanov, član GO LSV i predsednik OO LSV Kovačica Jan Litavski...
Proslavi su svojim prisustvom uveličali i brojni ligaši iz gradskih i opštinskih odbora Pančeva, Zrenjanina, Bačke Topole, Bele Crkve, Kovačice i Titela.
Prisutnima su se prigodnim govorima obratili predsednik OO LSV Opovo Petar Horvat, Marinika Tepić i Aleksandar Marton. U svečanoj atmosferi uz večeru, piće i rođendansku tortu ligaši su proslavili rođendan, družili se i uživali. Domaćini su,veoma zadovoljni,polaskani odzivom gostiju i ponosni prilikom da proslave ovu značajnu godišnjicu i obeleže godine uspešnog i vrednog rada.

(BILSV, 26. 06. 2015)



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook