U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma juče je, povodom 16. i 17. oktobra, Svetskog dana hrane i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, organizovao akciju kuvanja i podele hrane korisnicima narodne kuhinje Crvenog krsta u Rumi.
Odbori LSV | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Prekrečen zid pun grafita mržnje

NOVI SAD - Aktivisti Gradskog odbora LSV prekrečili su zid išaran grafitima mržnje koji je deo jedne privatne kuće i gleda na dečije igralište u Ulici Branka Ćopića 108. Sama akcija, koja je simbolično nazvana "Da se deca ne igraju u našem besu", proistekla je iz činjenice da su građanke i građani u samom centru Adica, na dečijem igralištu, imali vrlo transparentno promovisanje krajnje negativnih stavova.
Odbori LSV | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Korak ka decentralizaciji sporta

ZRENJANIN - Generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin Srđan Bogaroški, na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare osvrnuo se na rad ove sportske ustanove u prethodnom periodu, i pohvalio izmeštanje sportskih događaja, iz velikih centara, u manje sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook