U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 28. 07. 2015. | Komentara: 0

U Zrenjaninu cvetaju samo blokade računa

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Milan Đurić kritikovao je danas gradsku vlast iako, kako je rekao, „prema ocenama naprednih menadžera, Zrenjanin, nakon tri godine njihove vlasti, cveta“.

LSV

- Obilaznica samo što nije, čista voda samo što ne poteče, investitori evo sad baš nagrnuli, stotine, ma hiljade radnih mesta tek što nisu otvorena, Trg samo što nije, pa je i njih sramota koliko nam dobro ide. I onda se pojave neki podaci iz Privredne komore: svaki peti račun privatnog preduzetnika u Zrenjaninu i okolini je u blokadi, a blokada ukupno iznosi 9,5 milijardi dinara – poručio je Milan Đurić.

(BILSV, 28.07.2015)



Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine na Skupštini opštine Vrbas

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine zavijorila se i na zgradi Skupštine opštine Vrbas. To je 12 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Prevencija je najbolji lek

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana zdravlja, koji se svake godine obeležava 7. aprila na dan kada je pri Ujedinjenim nacijama osnovana Svetska zdravstvena organizacija, u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u organizaciji Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin, upriličena je tribina na temu "Prevencija umanjuje rizik".
Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook