Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 12. 2014. | Komentara: 0

Umesto čiste vode Zrenjanincima viša cena

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin kritikovao je danas odluku lokalne vlasti da podigne cenu pijaće vode u tom gradu, uprkos činjenici da je njenom krivicom poništen tender za izgradnju fabrike vode zbog čega su građani dvostruko oštećeni.

LSVZrenjaninski ligaši u saopštenju ukazuju da će zbog toga neznanje i nesposobnost naprednih vlasti da plate građani. Podseća se da je  napredna zrenjaninska vlast prvo onemogućila izgradnju fabrike vode, raskinula potpisan ugovor odbacujući pri tom garancije Vlade Republike Srbije i time izazavali međunarodni spor koji će građane Zrenjanina koštati barem pet miliona evra.
– Zatim je napredna vlast napravila svoju "kombinaciju", da budu i oni zadovoljni, ali, kao i ostali napredni kadrovi poznati po svojoj stručnosti i obrazovanju širom Srbije, ni ovi naši nisu uspeli da raspišu običan tender kako zakon zapoveda, pa je Republička komisija u potpunosti poništila nabavku pijaće vode zbog  nezakonitosti. Rezultat - nema fabrike vode i čiste i zdrave vode – istaknuto je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.  
 
(BILSV, 26. 12. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2019. | Komentara: 0

Pod brukom

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Ministarstva zaštite životne sredine da u Zrenjaninu održi seminar pod nazivom "Pod lupom - inspekcija, civilno društvo i mediji u zaštiti životne sredine", jer je svima jasno da je neophodno urgentno razgovarati o katastrofalnom stanju u koje je bahata zrenjaninska vlast dovela životnu sredinu u Zrenjaninu. Međutim, predlažemo drugačiji sadržaj agende seminara. 
Odbori LSV | Petak, 18. 10. 2019. | Komentara: 0

Uručene članske karte članovima i članicama LSV u Novom Sadu

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić juče je uručio članske karte grupi od  20 novih članova i članica, a dobrodošlicu im je poželeo potpredsednik LSV Branislav Bogaroški.
Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook