Vlast u Kikindi ne brine o kvalitetu života građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 03. 2016. | Komentara: 0

Vlast u Kikindi ne brine o kvalitetu života građana

KIKINDA – Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić i predsednik omladine GrO LSV Kikinda Andrej Bačić obišli su građane u ulici Šumice, gde se stanari parne strane suočavaju sa ogromnim problemom u vidu nepregledne guste trske i kanala kroz koji najčešće teku fekalije, pošto određeni broj kuća nema ni septičku jamu, a izgradnja kanalizacije nije ni u planu. Oni su se u razgovoru sa stanarima uverili u to da je lokalnoj vlasti jedino stalo do statusa grada, a ne i do kvaliteta života građana. 



– Toliko o brizi vlasti Kikinde o svojim građanima i funkcionisanju novooformljenog JP kojim se vlast toliko diči. Stalo im je jedino do statusa grada jer on donosi još jednu dobro plaćenu funkciju gradonačelnika – naveo je Grujić. Trska na koju se građani žale predstavlja veliki problem i još veću opasnost jer je lako zapaljiva, u kombinaciji sa fekalijama predstavlja leglo zaraze, dok u letnjim mesecima postaje leglo komaraca, Stanari su se u više navrata obraćali vlastima i inspekcijama, jednom prilikom je trska i gorela, ali bez uspeha.

(BILSV, 07. 03. 2016)



Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Velika podrška inicijativi LSV za ukidanje godišnje registracije traktora

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine tokom aprila pokrenula je akciju za ukidanje obaveze godišnje registracije poljoprivrednih mašina, i do sada je naišla na veliki odziv građana.
Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

25 hiljada potpisa za trajnu registraciju traktora

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u proteklih mesec dana prikupila preko 25 hiljada potpisa za obustavu godišnje registracije traktora i druge poljoprivredne mehanizacije " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook