VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

Subotica, 7. oktobar 2023 - VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.

LSV

Kako je moguće da je izvođač radova na železničkoj pruzi Beograd-Budimpešta razmontirao vrelovod da bi izgradio podvožnjak?

Neverovatno je da JKP „Subotička toplana“ nije uključena u ove radove, pa je bilo i očekivano da dođe do problema.

Probe na vrelovodnom sistemu u Subotici su svake godine predviđene već za prvu polovinu oktobra. Sada ih je nemoguće sprovoditi. Pitanje je do kada, a novembar je za dvadesetak dana.

Priča oko subotičkog vrelovoda samo je još jedan razlog zašto lokalna vlast, koju vode SNS i SVM, mora da ode i prepusti kormilo ozbiljnijim i sposobnijim političkim opcijama.


Robert Damjanović Čokić
Predsednik Gradskog odbora VOJVOĐANI-Liga socijaldemokrata Vojvodine Subotica i odbornik u Skupštini grada Subotice



Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Velika podrška inicijativi LSV za ukidanje godišnje registracije traktora

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine tokom aprila pokrenula je akciju za ukidanje obaveze godišnje registracije poljoprivrednih mašina, i do sada je naišla na veliki odziv građana.
Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

25 hiljada potpisa za trajnu registraciju traktora

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u proteklih mesec dana prikupila preko 25 hiljada potpisa za obustavu godišnje registracije traktora i druge poljoprivredne mehanizacije " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook