Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

BELA CRKVA, 9. april - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica opštinskog odbora LSV Bela Crkva Sandra Ristić, poručila je na tribini da će Bela Crkva biti grad građana koji u njoj žive, a ne tajkuna i političara koji gledaju samo svoj lični interes i fotelje.


– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pokazala da u Beloj Crkvi sa svojim odgovornim ljudima može bolje. Ono što ću ja uraditi kada pobedi Liga socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, kada budem predsednica opštine, jeste da ću vratitistari sjaj Beloj Crkvi. Želim da grad bude grad  Belocrkvanki i Belocrkvana, a ne tajkuna – navela je Ristić, koja je i kandidatkinja LSV za predsednicu opštine, na tribini u mestu Glogonj.
 

Ona očekuje da će LSV u Beloj Crkvi dobiti ogromno poverenje građanki i građana, a da ligaši znaju kako se odgovorno radi najbolje svedoči uspeh kojim su njeni kadrovi u protekle tri godine vodili Javno komunalno preduzeće „Belocrkvanski komunalac“.
 

– Posle 30 godina, u tom komunalnom preduzeću kupljen je kamion, kupljena je nova čistilica. Preduzeće je modernizovano i ostalo je u plusu dva miliona dinara. Mi znamo kako, mi hoćemo i možemo – rekla je Ristić dodajući da Vojvodina i Bela Crkva zaslužuju najbolje, a da su to upravo ligašice i ligaši.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.
Odbori LSV | Petak, 16. 08. 2024. | Komentara: 0

Marton: Ne iznenađuje me ništa vezano za Linglong, ali me plaši

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da ga nije iznenadila najava kineske kompanije Linglong da će povećati proizvodnju guma, ali da ga je to uplašilo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook