Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

BELA CRKVA, 9. april - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica opštinskog odbora LSV Bela Crkva Sandra Ristić, poručila je na tribini da će Bela Crkva biti grad građana koji u njoj žive, a ne tajkuna i političara koji gledaju samo svoj lični interes i fotelje.


– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pokazala da u Beloj Crkvi sa svojim odgovornim ljudima može bolje. Ono što ću ja uraditi kada pobedi Liga socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, kada budem predsednica opštine, jeste da ću vratitistari sjaj Beloj Crkvi. Želim da grad bude grad  Belocrkvanki i Belocrkvana, a ne tajkuna – navela je Ristić, koja je i kandidatkinja LSV za predsednicu opštine, na tribini u mestu Glogonj.
 

Ona očekuje da će LSV u Beloj Crkvi dobiti ogromno poverenje građanki i građana, a da ligaši znaju kako se odgovorno radi najbolje svedoči uspeh kojim su njeni kadrovi u protekle tri godine vodili Javno komunalno preduzeće „Belocrkvanski komunalac“.
 

– Posle 30 godina, u tom komunalnom preduzeću kupljen je kamion, kupljena je nova čistilica. Preduzeće je modernizovano i ostalo je u plusu dva miliona dinara. Mi znamo kako, mi hoćemo i možemo – rekla je Ristić dodajući da Vojvodina i Bela Crkva zaslužuju najbolje, a da su to upravo ligašice i ligaši.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Odbori LSV | Sreda, 14. 08. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina u strahu zbog najave povećanja proizvodnje u Linglongu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zabrinuta je zbog najava da će kineska fabrika guma Linglong povećati proizvodnju radijalnih guma visokih performansi u fabrici u Slobodnoj zoni Zrenjanin za 1,1 milion jedinica godišnje. 
Odbori LSV | Utorak, 13. 08. 2024. | Komentara: 0

Bazen iznenada zatvoren, nadležni ćute

Mnogi Kikinđani su ovih dana osveženje pronalazili na bazenima SC „Jezero“, međutim ovih najtoplijih dana drugog vrelog talasa to neće moći. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook