Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Vratićemo sjaj Beloj Crkvi

BELA CRKVA, 9. april - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica opštinskog odbora LSV Bela Crkva Sandra Ristić, poručila je na tribini da će Bela Crkva biti grad građana koji u njoj žive, a ne tajkuna i političara koji gledaju samo svoj lični interes i fotelje.


– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pokazala da u Beloj Crkvi sa svojim odgovornim ljudima može bolje. Ono što ću ja uraditi kada pobedi Liga socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, kada budem predsednica opštine, jeste da ću vratitistari sjaj Beloj Crkvi. Želim da grad bude grad  Belocrkvanki i Belocrkvana, a ne tajkuna – navela je Ristić, koja je i kandidatkinja LSV za predsednicu opštine, na tribini u mestu Glogonj.
 

Ona očekuje da će LSV u Beloj Crkvi dobiti ogromno poverenje građanki i građana, a da ligaši znaju kako se odgovorno radi najbolje svedoči uspeh kojim su njeni kadrovi u protekle tri godine vodili Javno komunalno preduzeće „Belocrkvanski komunalac“.
 

– Posle 30 godina, u tom komunalnom preduzeću kupljen je kamion, kupljena je nova čistilica. Preduzeće je modernizovano i ostalo je u plusu dva miliona dinara. Mi znamo kako, mi hoćemo i možemo – rekla je Ristić dodajući da Vojvodina i Bela Crkva zaslužuju najbolje, a da su to upravo ligašice i ligaši.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici u teškoj situaciji

SUBOTICA - Potpredsednik gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici Tibor Murenji i član Izvršnog odbora GrO Stevan Tonković obavestili su danas na konferenciji za štampu javnost da LSV pokreće akciju u kojoj će tražiti podršku građana za zahtev da se promeni propis koji poljoprivrednike obavezuje da svoje traktore, kombajne i ostale mašine registruju svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook