Vratiti se rešavanju životnih problema u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 05. 2016. | Komentara: 0

Vratiti se rešavanju životnih problema u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin ocenio je danas da što pre treba održati konstitutivnu sednicu Skupštine grada Zrenjanina. U saopštenju se poručuje i da ne treba gubiti vreme, već vratiti stvari u normalu i fokusirati se na rešavanje problema građana Zrenjanina.


- Zrenjanin je pogođen nezaposlenošću i siromaštvom, industrija se ugasila, zato je neophodno da iskoristimo postojanje industrijske tradicije, dobar geografski položaj i druge značajne potencijale koje naš grad ima. Njih je potrebno aktivirati na pravi način i iskoristiti mogućnosti koje nam se pružaju – navodi se u saopštenju zrenjaninske LSV.

LSV predlaže i da se u narednom periodu Zrenjanin u mnogo većoj meri okrene privlačenju sredstava iz fondova Evropske unije. Pored toga što bi se privukla sredstva, fondovi Evropske unije korisni su i da se strateški pripremimo za reforme koje je neophodno sprovesti za pripremu za članstvo u EU, navode zrenjaninski ligaši.

- Grad Zrenjanin mora da gleda u budućnost i preuzme stvari u svoje ruke kako bi se obezbedio bolji život građanima koji žive ovde, jer država često ne može da uoči probleme na lokalu i nema kapacitet da pokrije rešavanje svih problema - navodi se u saopštenju.

- Sredstva pretpristupnih fondova Evropske unije od izuzetnog su značaja za razvoj lokalnih zajednica. Smatramo da je neophodno više se angažovati u izradi projekata u cilju poboljšanja infrastrukture, organizacionih i tehničkih kapaciteta na lokalnom nivou – zaključuje se u saopštenju LSV Zrenjanin.

 

(BILSV, 17.05.2016)




Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook