Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2014. | Komentara: 0

Interesi Vojvođana i Vojvođanki uvek na prvom mestu

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine na martovske izbore izlazi u koaliciji sa Novom demokratskom strankom Borisa Tadića, Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića, Demokratskom zajednicom vojvođanskih Mađara, Zelenom ekološkom partijom, Zajedno za Vojvodinu (Olena Papuga, stranka rusinske nacionalne zajednice) i Demokratskom levicom Roma, a kandidati zrenjaninske Gradske organizacije LSV na izbornoj listi su diplomirani ekonomista Bojan Kostreš,  profesor Dejan Čapo i diplomirana politikološkinja Bojana Begović.
Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2014. | Komentara: 0

Odbornici LSV na sednicu došli kroz ulaz za građane

ZRENJANIN - Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine došli su danas na sednicu Skupštine grada Zrenjanina ulaskom kroz sporedan ulaz u Gradsku upravu, odnosno kroz jedini od tri ulaza u ovu instituciju koji je od danas namenjen građanima i građankama Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 15. 02. 2014. | Komentara: 0

Hitno obezbediti pijaću vodu i u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Zrenjaninski ligaši i ligašice organizovali su danas akciju na nekoliko lokacija u gradu i, zajedno sa sugrađanima i sugrađankama, zatražili da se hitno reši problem pijaće vode u Zrenjaninu. Odbornik LSV u zrenjaninskoj Skupštini Vladimir Milošev upozorio je da se ne sme dozvoliti da Zrenjaninci i Zrenjaninke budu građani drugog reda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook