Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Odbori LSV | Subota, 30. 11. 2013. | Komentara: 0

Za jelo i piće dnevno troše više od 13.000 dinara

ZRENJANIN – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina zahtevaju odgovornost lokalne vlast za sumanuto trošenje para iz budžeta, piše današnji Blic.
Odbori LSV | Petak, 29. 11. 2013. | Komentara: 0

Uramljena fotografija za gradonačelnika

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina predala je danas gradonačelniku, na samom početku sednice, uramljenu fotografiju novog službenog automobila direktora Direkcije za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 11. 2013. | Komentara: 0

Gradska uprava svakog dana putovala do Soluna i nazad

ZRENJANIN – Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina upozorili su danas da je izveštaj o devetomesečnom izvršenju gradskog budžeta objašnjenje zbog čega su gradski čelnici ove nedelje doneli odluku o maksimalnom povećanju poreza na imovinu i svrstali Zrenjanin u gradove u kojem je iskorišćena mogućnost da se, po građanke i građane najskuplji način, popune rupe u budžetu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook