Za sve nestanke vode u Novom Sadu krivac je isključivo gradska vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 12. 2015. | Komentara: 0

Za sve nestanke vode u Novom Sadu krivac je isključivo gradska vlast


LSV
NOVI SAD, 17. decembar - Za sve što rade i sve što ne znaju da rade neznalice i nesposobnjakovići iz Pokreta Dinara-Drina-Dunav na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija“, odgovorna je gradska vlast.
 
Upravo ti, gradski oci, dopuštaju im da upravljaju jednim od strateških komunalnih preduzeća kao što je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Pa koji put je ove godine čitav Novi Sad ostao bez vode? Pa dokle tako? Ko će za to da odgovara i kada?

I vrapci na grani znaju da tim ljudima koji su se dočepali JKP „Vodovod i kanalizacija“ ovo preduzeće služi da iz njega izvlače novce, a uvlače nestručne rođake.

To su isti oni koji su pre skoro godinu dana osveštavali vodu u gradskom vodovodu pa nas obrukali pred sobom i pred svetom. To su koalicioni partneri ove gradske vlasti.

Taj tzv. Pokret DDD i njihove prišipetlje ne znaju ni da održavaju sistem koji su zatekli, a kamoli da ga unaprede. Ovoga puta problem je navodno bio sa strujom u fabrici vode, a sledeći put će to verovatno biti praznično raspoloženje rukovodstva.

Zato je za sve što rade i što ne znaju da rade nakupci i preprodavci glasova iz DDD na čelu „Vodovoda“ odgovorna isključiva gradska vlast i gradonačelnik koji im to dozvoljava.

 



 Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traži smenu pomoćnice gradonačelnika Zrenjanina

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri zahtev za smenu njegove pomoćnice Vere Milošev, koja je na javnom mestu napala dečaka sa razvojnim problemima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook