Za sve nestanke vode u Novom Sadu krivac je isključivo gradska vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 12. 2015. | Komentara: 0

Za sve nestanke vode u Novom Sadu krivac je isključivo gradska vlast


LSV
NOVI SAD, 17. decembar - Za sve što rade i sve što ne znaju da rade neznalice i nesposobnjakovići iz Pokreta Dinara-Drina-Dunav na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija“, odgovorna je gradska vlast.
 
Upravo ti, gradski oci, dopuštaju im da upravljaju jednim od strateških komunalnih preduzeća kao što je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Pa koji put je ove godine čitav Novi Sad ostao bez vode? Pa dokle tako? Ko će za to da odgovara i kada?

I vrapci na grani znaju da tim ljudima koji su se dočepali JKP „Vodovod i kanalizacija“ ovo preduzeće služi da iz njega izvlače novce, a uvlače nestručne rođake.

To su isti oni koji su pre skoro godinu dana osveštavali vodu u gradskom vodovodu pa nas obrukali pred sobom i pred svetom. To su koalicioni partneri ove gradske vlasti.

Taj tzv. Pokret DDD i njihove prišipetlje ne znaju ni da održavaju sistem koji su zatekli, a kamoli da ga unaprede. Ovoga puta problem je navodno bio sa strujom u fabrici vode, a sledeći put će to verovatno biti praznično raspoloženje rukovodstva.

Zato je za sve što rade i što ne znaju da rade nakupci i preprodavci glasova iz DDD na čelu „Vodovoda“ odgovorna isključiva gradska vlast i gradonačelnik koji im to dozvoljava.

 



 Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. 
Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani ujedinjeni protiv režima

LSV – VOJVOĐANI su važan deo najšire opozicione koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook