Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

Zrenjanin, 28. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro kritikuje predstavnike zrenjaninske vlasti zbog neracionalnog i neodgovornog trošenja novca Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Naime, povodom Praznika grada Kulturni centar za održavanje koncerta Zrenjaninske filharmonije je izdvojio 1.700.000 dinara, a gradska uprava je za zakup bine izdvojila još 2.736.000 dinara. Za novogodišnju rasvetu je izdvojeno 4.303.686 dinara.

LSV

Ništa to ne bi bilo problematično da u isto vreme Zrenjanin nema novaca za stvarne potrebe građana. Najnoviji primer dolazi iz Mihajlova, gde deca u osnovnoj školi nemaju grejanje jer je kotao pokvaren.

Podsećamo da je prosek plata u našem gradu ispod republičkog, dok je potrošačka korpa među najvišim u zemlji. Zrenjaninci jedva sastavljaju kraj s krajem, zrenjaninska privreda je u veoma lošem stanju, broj nezaposlenih je veliki i u konstantnom porastu, investitori ne dolaze u naš grad, a infrastruktura našeg grada propada. Za to vreme neodgovorna i bahata zrenjaninska vlast sprovodi politiku „hleba i igara“.

Zrenjanin je grad svih građana koji u njemu žive, a novac koji gradski čelnici troše je novac građana. Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva gradske čelnike da počnu da upravljaju gradom u skladu sa potrebama građana i domaćinski.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma juče je, povodom 16. i 17. oktobra, Svetskog dana hrane i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, organizovao akciju kuvanja i podele hrane korisnicima narodne kuhinje Crvenog krsta u Rumi.
Odbori LSV | Subota, 15. 10. 2011. | Komentara: 0

Prekrečen zid pun grafita mržnje

NOVI SAD - Aktivisti Gradskog odbora LSV prekrečili su zid išaran grafitima mržnje koji je deo jedne privatne kuće i gleda na dečije igralište u Ulici Branka Ćopića 108. Sama akcija, koja je simbolično nazvana "Da se deca ne igraju u našem besu", proistekla je iz činjenice da su građanke i građani u samom centru Adica, na dečijem igralištu, imali vrlo transparentno promovisanje krajnje negativnih stavova.
Odbori LSV | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Korak ka decentralizaciji sporta

ZRENJANIN - Generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin Srđan Bogaroški, na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare osvrnuo se na rad ove sportske ustanove u prethodnom periodu, i pohvalio izmeštanje sportskih događaja, iz velikih centara, u manje sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook