Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Novi Sad, 22. januar 2024 - Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.

LSV

Odbornici LSV-Vojvođani će u Zrenjaninu ovakav zahtev slati svake nedelje do raspisivanja lokalnih izbora, da bi na taj način kontrolisali i pratili eventualni upis birača iz drugih krajeva zemlje i inostranstva, kako je to rađeno u prethodnom izbornom ciklusu, što je i izazvalo veliko nezadovoljstvo i proteste građana.

Zrenjanin pripada građanima Zrenjanina i samo oni mogu da odlučuju o izboru nove vlasti.


Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani




Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Srbija mora ući u Evropsku uniju, ili će nam sva deca otići tamo!

Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na više lokacija u gradu tokom vikenda, delili su letke i razgovarali sa građanima o važnosti što bržih evropskih integracija naše zemlje i zašto Evropska unija nema alternativu.
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine. Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini.
Odbori LSV | Sreda, 25. 12. 2019. | Komentara: 0

Učinak zrenjaninske naprednjačke vlasti u 2019. godini - nedovoljan 1!

Rezultati zrenjaninske naprednjačke vlasti su i u 2019. godini izostali, a njihov učinak ravan je nuli, saopštio je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine. Kako navode, građani Zrenjanina bili su taoci nesposobne gradske vlasti. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook