Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 12. 2013. | Komentara: 0

Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

NOVI SAD - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada, uoči početka 25. sednice gradskog parlamenta, podelili su bedževe na kojima je ispisana poruka „Ovo nije Novi Sad“.

LSVOvom porukom su poslali snažnu poruku svim građanima, odbornicima i okupljenim predstavnicima medija na alarmantno stanje u glavnom gradu Vojvodine, najviše zbog učestalih slučajeva nasilja na ulicama Novog Sada.

- Pozivamo sve činioce vlasti u Novom Sadu da zajedno radimo na tome da bezbednosna situacija u Novom Sadu bude bolja - rekla je odbornica LSV Tijana Milošević.

Među tačkama dnevnog reda današnje sednice je i budžet grada za 2014. godinu. Tijana Milošević izjavila je da ligaši razumeju potrebu za merama štednje, ali da ne mogu podržati predlog aktuelne gradske većine, jer i oni sami jedni drugima otimaju sredstva i ne ponašaju se u skladu sa potrebama građana Novog Sada.

Odgovarajući na pitanja novinara vezana za sve glasnije priče o potencijalnim izborima u Novom Sadu, Miloševićeva je rekla da se u LSV o tome nije razgovaralo, jer su sve tvrdnje na temu izbora još uvek na nivou glasina.

 (BILSV, 27.12.2013)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook