Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 12. 2013. | Komentara: 0

Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

NOVI SAD - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada, uoči početka 25. sednice gradskog parlamenta, podelili su bedževe na kojima je ispisana poruka „Ovo nije Novi Sad“.

LSVOvom porukom su poslali snažnu poruku svim građanima, odbornicima i okupljenim predstavnicima medija na alarmantno stanje u glavnom gradu Vojvodine, najviše zbog učestalih slučajeva nasilja na ulicama Novog Sada.

- Pozivamo sve činioce vlasti u Novom Sadu da zajedno radimo na tome da bezbednosna situacija u Novom Sadu bude bolja - rekla je odbornica LSV Tijana Milošević.

Među tačkama dnevnog reda današnje sednice je i budžet grada za 2014. godinu. Tijana Milošević izjavila je da ligaši razumeju potrebu za merama štednje, ali da ne mogu podržati predlog aktuelne gradske većine, jer i oni sami jedni drugima otimaju sredstva i ne ponašaju se u skladu sa potrebama građana Novog Sada.

Odgovarajući na pitanja novinara vezana za sve glasnije priče o potencijalnim izborima u Novom Sadu, Miloševićeva je rekla da se u LSV o tome nije razgovaralo, jer su sve tvrdnje na temu izbora još uvek na nivou glasina.

 (BILSV, 27.12.2013)



Akcije/Kampanje | Nedelja, 28. 12. 2008. | Komentara: 0

Protest LSV ispred rafinerije u Elemiru

ELEMIR - Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovala je danas ispred Rafinerije gasa u Elemiru prvi u nizu protesta pod nazivom "Prodali ste NIS, prodali ste nas". Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš je tom prilikom najavio da će stranka ubrzo pokrenuti zakonsku inicijativu da se u Srbiji, kada je reč o rudnim bogatstvima, primenjuju zakoni koji se primenjuju u Rusiji.
Akcije/Kampanje | Nedelja, 14. 12. 2008. | Komentara: 0

VI Kongres

LSV NENAD ČANAK PONOVO PREDSEDNIK LSV

NOVI SAD - Na današnjem VI vanrednom kongresu Lige socijaldemokrata Vojvodine za predsednika je, ogromnom većinom glasova prisutnih delegate ponovo izabran Nenad Čanak.
Akcije/Kampanje | Subota, 06. 12. 2008. | Komentara: 0

Protest LSV ispred rafinerije u Novom Sadu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine protestvovala je danas ispred ulaza u novosadsku rafineriju zbog najavljene prodaje Naftne industrije Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook