Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 12. 2013. | Komentara: 0

Odbornici LSV: Ovo nije Novi Sad!

NOVI SAD - Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada, uoči početka 25. sednice gradskog parlamenta, podelili su bedževe na kojima je ispisana poruka „Ovo nije Novi Sad“.

LSVOvom porukom su poslali snažnu poruku svim građanima, odbornicima i okupljenim predstavnicima medija na alarmantno stanje u glavnom gradu Vojvodine, najviše zbog učestalih slučajeva nasilja na ulicama Novog Sada.

- Pozivamo sve činioce vlasti u Novom Sadu da zajedno radimo na tome da bezbednosna situacija u Novom Sadu bude bolja - rekla je odbornica LSV Tijana Milošević.

Među tačkama dnevnog reda današnje sednice je i budžet grada za 2014. godinu. Tijana Milošević izjavila je da ligaši razumeju potrebu za merama štednje, ali da ne mogu podržati predlog aktuelne gradske većine, jer i oni sami jedni drugima otimaju sredstva i ne ponašaju se u skladu sa potrebama građana Novog Sada.

Odgovarajući na pitanja novinara vezana za sve glasnije priče o potencijalnim izborima u Novom Sadu, Miloševićeva je rekla da se u LSV o tome nije razgovaralo, jer su sve tvrdnje na temu izbora još uvek na nivou glasina.

 (BILSV, 27.12.2013)



Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.
Izjave | Nedelja, 24. 12. 2023. | Komentara: 0

Glasovi za SVM u južnoj Srbiji i Šumadiji veoma čudna pojava

Komentarišući činjenicu da je Savez vojvođanskih Mađara, na nedavno održanim izborima, dobio veliki broj glasova u Šumadiji, Mačvi, Sandžaku, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kaže da je to veoma čudna pojava i da je posle četiri stotine glasova za listu SVM u vranjskim selima ma izborima 2020. godine sve to pod poprilično velikim znakom pitanja.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook