Odgovor SNS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.

LSVKada se već oglašavaju, bilo bi dobro da javno kažu i preciznim primerima ilustruju afere i bahatosti po kojima je, kako tvrde, poznata Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Pošto pominju kafanska prebijanja, neka prvo koalicionim partnerima objasne da nije u redu razbijati salu za daće prilikom napijanja na gradskom groblju.

Ponavljamo da je obaveza gradske vlasti da štiti interese grada i građane Novog Sada, a ne one koji ugrožavaju te interese, zaposlene u gradskim službama i gradsku imovinu.

Podsećamo SNS i da su glasove građana dobili na obećanjima o borbi protiv korupcije, a da je Treća Srbija u skupštinu ušla falsifikatom i zloupotrebom druge stranke, a da sama na izborima nije ni učestvovala. Nakon toga, krenula je da ruinira budžet i komunalni sistem i da maltretira ljude, pa je logično da reagujemo na uzimanje njih u zaštitu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Događaji | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović ostavio pismo na vratima Patrijaršije

BEOGRAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović ostavio je danas pismo upućeno Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Irineju na vratima Patrijaršije u Beogradu, jer niko od prisutnih u Patrijaršiji nije želeo da primi pismo.
Izjave | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Na delu je puzajući državni udar

BEOGRAD – U Srbiji je trenutno na delu puzajući državni udar koji treba da dovede do nestabilnosti u kojoj bi se na izborima ponudila čvrsta ruka, koja bi nakon toga izašla u susret ruskim aspiracijama za kupovinu EPS-a i Telekoma, kako bi kroz NIS, EPS i Telekom mogli da zagospodare Srbijom i potpuno obesmisle demokratski život u njoj, ocenio je sinoć lider LSV Nenad Čanak.
Izjave | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Irinej Bulović se zaklanja iza crkve

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak postavio je na svom tviteru fotografije pripadnika crkvenog obezbeđenja Eparhije bačke, koji je na pomenu žrtvama Racije ispod mantije nosi maskirnu uniformu, piše Blic online.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook