Odgovor SNS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.

LSVKada se već oglašavaju, bilo bi dobro da javno kažu i preciznim primerima ilustruju afere i bahatosti po kojima je, kako tvrde, poznata Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Pošto pominju kafanska prebijanja, neka prvo koalicionim partnerima objasne da nije u redu razbijati salu za daće prilikom napijanja na gradskom groblju.

Ponavljamo da je obaveza gradske vlasti da štiti interese grada i građane Novog Sada, a ne one koji ugrožavaju te interese, zaposlene u gradskim službama i gradsku imovinu.

Podsećamo SNS i da su glasove građana dobili na obećanjima o borbi protiv korupcije, a da je Treća Srbija u skupštinu ušla falsifikatom i zloupotrebom druge stranke, a da sama na izborima nije ni učestvovala. Nakon toga, krenula je da ruinira budžet i komunalni sistem i da maltretira ljude, pa je logično da reagujemo na uzimanje njih u zaštitu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Izjave | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Pri kraju papiri o vraćanju imovine Vojvodini

NOVI SAD – Imovina čija dokumentacija nije sporna, a koja će prema odredbama zakona o javnoj svojini biti vraćena Vojvodini, trebalo bi da do kraja sledećeg meseca zvanično promeni titulara, rekao je juče za RTV zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš i dodao da će u narednih šest meseci, kada se nađu najbolja pravna rešenja, biti vraćeno sve što je dogovoreno.
Izjave | Utorak, 17. 01. 2012. | Komentara: 0

Eparhija nema pravo da deli lekcije gradskoj vlasti

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović reagovao je danas na optužbe Eparhije bačke u vezi sa organizacijom 70. godišnjice Novosadske racije, te političkih stavova koje je tom prilikom iznela.
Odbori LSV | Utorak, 17. 01. 2012. | Komentara: 2

Vojska da ustupi napuštene prostore

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton apelovao je danas na Ministarstvo odbrane Republike Srbije da prihvati inicijativu novosadskog Društvenog centra da se prostor kasarne "Dr Arčibald Rajs" ustupi na korišćenje udruženjima građana i mladim aktivistima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook