Odgovor SNS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.

LSVKada se već oglašavaju, bilo bi dobro da javno kažu i preciznim primerima ilustruju afere i bahatosti po kojima je, kako tvrde, poznata Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Pošto pominju kafanska prebijanja, neka prvo koalicionim partnerima objasne da nije u redu razbijati salu za daće prilikom napijanja na gradskom groblju.

Ponavljamo da je obaveza gradske vlasti da štiti interese grada i građane Novog Sada, a ne one koji ugrožavaju te interese, zaposlene u gradskim službama i gradsku imovinu.

Podsećamo SNS i da su glasove građana dobili na obećanjima o borbi protiv korupcije, a da je Treća Srbija u skupštinu ušla falsifikatom i zloupotrebom druge stranke, a da sama na izborima nije ni učestvovala. Nakon toga, krenula je da ruinira budžet i komunalni sistem i da maltretira ljude, pa je logično da reagujemo na uzimanje njih u zaštitu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Događaji | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

Prvi priključci za kanalizaciju u Kaću

KAĆ - Prvo domaćinstvo u Kaću povezano je na kanalizaciju, čime je i zvanično, nakon trogodišnjih radova, počelo priključenje kuća na novoizgrađenu sekundarnu kanalizacionu mrežu u ovom naselju.
Iz medija | Četvrtak, 17. 11. 2011. | Komentara: 0

Sprečiti SNS da ima premijera

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da se priključi pokretu Preokret. Kako za Kurir kaže zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, ključna stvar koja Ligu opredeljuje da se ipak veže za DS je trenutni odnos snaga u Srbiji.
Omladina LSV | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 0

LSVO obeležio Dan tolerancije u Kikindi

KIKINDA - Povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije, Gradski odbor Omladine LSV Kikinda organizovao je  danas uličnu akciju sa ciljem podizanja svesti javnosti, naročito mladih, o postojanju diskriminacije na svim nivoima, ali i njihovoj ličnoj ulozi u borbi protiv mržnje i predrasuda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook