Oduzimanje titule zarđalom kašikom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 23. 08. 2012. | Komentara: 0

Oduzimanje titule zarđalom kašikom

NOVI SAD – Komentarišući oduzimanje, a zatim i vraćanje titule počasnog građanina Bača Đorđu Balaševiću, član Gradskog veća Novog Sada zadužen za sport i omladinu Aleksandar Kravić ocenio je za list Danas da je reč o paradigmi svega što se danas dešava u Srbiji.

Aleksandar Kravić– Kada je Đorđu Balaševiću oduzeta titula, to je bilo potpisano zarđalom kašikom, ali je sutradan postalo jasno da takva kašika nije više popularna, pa je odluka brže-bolje promenjena. To je paradigma svega što se u Srbiji danas dešava, a slomilo se na Balaševiću ni krivom ni dužnom – rekao je Kravić. Dodao je da veruje da se Balašević takvom potezu verovatno smeje.
– Ako su bili dovoljno ludi da mu oduzmu titulu, trebalo je da idu do kraja – dodao je Kravić.

(BILSV, 23. 08. 2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 06. 2011. | Komentara: 0

Važna decentralizacija kulture

ZRENJANIN - Kulturni centar Zrenjanina veoma ambiciozno pristupa stvaranju svog identiteta i imidža, i trudi se da, u zavisnosti od kulturnih interesovanja i senzibiliteta, svim Zrenjanincima obezbedi kvalitetan program koji mogu posmatrati, ali i interaktivno učestovovati u realizaciji programskih aktivnosti, istakla je danas Ankica Dostanić direktorka Kulturnog centra Zrenjanina.
Iz medija | Nedelja, 12. 06. 2011. | Komentara: 0

Još nedostaje politička volja da se Vojvodini vrati imovina

NOVI SAD - Predsednik Komisije Vlade Srbije zadužene za pripremu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš, izjavio je za današnji Dnevnik da popis imovine AP Vojvodine postoji, ali da evidencija imovine nije ni neophodna ukoliko se novim zakonom definiše osnov za vraćanje imovine lokalnim samoupravama i Pokrajini.
Odbori LSV | Nedelja, 12. 06. 2011. | Komentara: 0

LSV Subotica: SVM se služi neistinama

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica odbacio je optužbe iznete u saopštenju SVM u kojem je Liga napadnuta zbog sklapanja strateškog partnerstva sa Demokratskom strankom nakon izbora za Mesne zajednice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook