Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.

LSV

Za predsednika LSVO Sombor je izabran Marko Terzin, a novi potpredsednici su Ivica Kovačević i Đorđe Grujić. Pored njih su izabrani i članovi Gradskog odbora LSVO Sombor.

Novi predsednik somborskog podmlatka LSV Marko Terzin je izneo da će, što se tiče aktivnosti LSVO u sledećem periodu, akcenat staviti na podsticanje mladih na aktivno učestvovanje u društvu, afirmaciji omladinskog preduzetništva, povećanje bezbednosti mladih, negovanje antifašističke tradicije, očuvanje životne sredine, promociju zdravih stilova života i rešavanje drugih pitanja koja se tiču mladih u Somboru i naseljenim mestima.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.

(BILSV, 15.04.2015)



Omladina LSV | Utorak, 13. 11. 2012. | Komentara: 0

Mladi ljudi žele da ostanu u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Novi predsednik Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Nenad Mišković najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će se LSVO u narednom periodu baviti jačanjem omladine kroz političke i ljudsko-pravne edukacije.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 11. 2012. | Komentara: 0

Ukinite presudu Zoranu Petakovu

NOVI SAD, 12. novembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne da ukinu presudu kojom je Zoran Petakov osuđen na kućni pritvor u trajanju od 100 dana zbog uvrede Episkopa bačkog Irineja Bulovića.
Omladina LSV | Sreda, 07. 11. 2012. | Komentara: 0

Nenad Mišković novi predsednik Omladine LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Nenad Mišković izabran je za predsednika omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) Zrenjanin. Za njega je, na juče održanim izborima, glasalo dve trećine izašlih omladinaca, čime je ubedljivo pobedio tri protivkandidata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook