Osuda pretnji Aleksandru Vučiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2013. | Komentara: 0

Osuda pretnji Aleksandru Vučiću

NOVI SAD, 20. april - Policija i ostali nadležni državni organi i službe, sigurno su u stanju da uđu u trag i procesuiraju sve koji sms-om ili na drugi način prete smrću potpredsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću i drugim državnim zvaničnicima.

LSV

Na čelu te grupe, svakako, treba da budu oni koji su im dali broj ili brojeve telefona i tako ih, svesno ili nesvesno, podstakli da prete. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine već duže vreme upozorava da su pretnje i nasilje  u u Srbiji prevazišli svaku meru. 

Država mora poslati jasnu poruku svima koji nezadovoljni nastavkom evropskog puta Srbije i pomisle da prete ili unose nemir i tenzije na ulice, da mržnja i teror više neće biti tolerisani.
 

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Iz medija | Petak, 03. 11. 2023. | Komentara: 0

Begović: Zrenjanin pripada svima nama

LSV-Vojvođani je ušla u talas promena ne odstupajući od demokratskih vrednosti, multikulturalnosti, decentralizacije, autonomije Vojvodine, antifašizma i proevropskog pravca – kaže Bojana Begović u intervjuu za list Zrenjanin
Izjave | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Pastor najviše učinio na popravljanju odnosa Srbije i Mađarske, izbore će raspisati novi predsednik Skupštine Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je smrt predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i politiku u Vojvodini, naročito za SVM. 
Odbori LSV | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pogodnosti za plaćanje komunalnih usluga za sve građane Srbije!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da odluka da samo građani Beograda imaju privilegiju plaćanja računa na rate i otpisa kamate, dok danas, 1. novembra 2023. godine, svedočimo poskupljenju cene plina za 10% i 8% skupljoj ceni struje, predstavlja duboku nepravdu i stvara ozbiljnu socijalnu i ekonomsku nejednakost. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook