Osuda pretnji smrću Draganu Janjiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 10. 02. 2019. | Komentara: 0

Osuda pretnji smrću Draganu Janjiću

Novi Sad, 10. februar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje pretnje smrću koje su upućene glavnom i odgovornom uredniku agencije Beta Draganu Janjiću.

Janjiću su pretnje upućene na istom facebook profilu sa koga je prećeno i Nedimu Sejdinoviću, čelniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

LSV

Ovakve pretnje su postale svakodnevnica.

Nažalost, reakcija države je neprimetna i ekstremisti koriste prostor da šire jezik mržnje.

LSV zahteva reakciju državnih organa koji moraju da štite građane Republike Srbije.
Minut do 12 sati je da se država suprotstavi ekstremistima.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Aleksandar Marton



Izjave | Utorak, 11. 12. 2012. | Komentara: 0

Narodna skupština ponizila vojvođanski parlament

BEOGRAD – Narodna skupština Republike Srbije je današnjom raspravom o amandmanu na izmene Zakona o budžetskom sistemu koje je predložila Skupština AP Vojvodine, a koja se odvija deset dana nakon usvajanja budžeta za 2013. godinu, ponizila pokrajinski parlament, 120 njegovih poslanika i dva miliona građana Vojvodine koji su ih birali, istakla je danas predsednica poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Bečeju rasipa pare iz budžeta opštine

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upozorava lokalnu vlast u Bečeju, da budžet opštine koriste za opšte dobro i za podizanja standarda  Bečejki i Bečejaca, a ne da se koriste metodama starih Rimljana „dajte ljudima hleba i igara” .
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook