Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Iz medija | Ponedeljak, 21. 11. 2011. | Komentara: 0

Nikada nismo prestali da insistiramo na lustraciji

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži produženje zakona o lustraciji za još 10 godina. Iako nisu sigurni u to da će i njihovi koalicioni partneri podržati novi zakon kojim se daje „druga šansa“ lustraciji, lider LSV Nenad Čanak kaže u intervjuu za Politiku da zbog toga neće rušiti vladu Srbije.
Odbori LSV | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Pomoć trudnicama i porodiljama je pomoć porodici

ZRENJANIN - Zrenjaninske ligašice i ligaši nastavili su sa prikupljanjem potpisa podrške inicijativi „Puna plata za trudnice". Danas su akcije održane u centru grada, i Mesnim zajednicama „Gradnulica", „Žarko Zrenjanin", „Sonja Marinković" i „Veljko Vlahović".
Izjave | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Na Balkanu granice ne treba menjati, nego ukidati

NOVI SAD - Važno je setiti se dana kada je pre dvadeset godina JNA ušla u Vukovar, zato što taj dan simboliše, verovatno, jedan od najsramnijih perioda na ovim prostorima ikada - rekao je gostujući u sinoćnjoj emisiji Oko na Radio-televiziji Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook