Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Saradnja grada i DES-a

NOVI SAD - Tokom narednog perioda biće organizovana poseta direktora novosadskih javnih i javno-komunalnih preduzeća DES-u, firmi za profesionalnu rehabilitaciju, radno osposobljavanje i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kako bi se pronašli načini da se poboljša saradnja sa gradskim preduzećima, dogovoreno je nakon današnje posete čelnih ljudi Novog Sada toj firmi.
Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Malo muškaraca na porodiljskom odsustvu

ZRENJANIN - Dominantan kulturni obrazac, koji je tradicionalistički i anahron, veća primanja muškaraca od žena i loša informisanost muškaraca o pravima koja imaju kao očevi, glavni su razlozi što ima zanemarljiv broj muškaraca na porodiljskom odsustvu - izjavio je danas predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić
Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Na ulazu u Zrenjanin ponovo se vidi natpis Nagybecskerek

ZRENJANIN - Članice i članovi Omladine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovali su danas akciju čišćenja saobraćajnog znaka na ulasku u Zrenjanin iz pravca Novog Sada, na kojem su nepoznati počinioci nedavno prefarbali naziv grada na mađarskom jeziku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook