Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Akcije/Kampanje | Petak, 07. 10. 2011. | Komentara: 0

Dok je nas, fašizam u Srbiji nikada neće proći

NOVI SAD - Pre četiri godine je Novi Sad rekao ne. Pre četiri godine, fašisti nisu uspeli da prođu našim ulicama da vređaju uspomenu na sve one koje su aveti fašizma odnele u celom dvadesetom veku. Pre četiri godine Novi Sad je pokazao da je grad u kome je moguće biti drugačiji. 
Najave | Četvrtak, 06. 10. 2011. | Komentara: 0

Godišnjica velikog antifašističkog skupa

Liga socijaldemokrata Vojvodine obeležiće u petak 7. oktobra godišnjicu velikog antifašističkog skupa kojim je tog dana, 2007. godine, sprečen skup neonacista u Novom Sadu.

Godišnjica će biti obeležena šetnjom po istoj ruti kao i 2007. godine od Zmaj Jovinog spomenika da spomenika Žrtvama racije.

Događaji | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Čanak sa gostima iz Nemačke

NOVI SAD - Predsednik LSV Nenad Čanak održao je danas, u prostorijama LSV u Novom Sadu, predavanje učesnicima studijskog putovanja pod nazivom "Srbija - zemlja u tranziciji". Čanak je gostima iz Nemačke, među kojima je bilo profesora, studenata, novinara i drugih, u zanimljivom izlaganju približio političku situaciju u Vojvodini, Srbiji pa i u čitavom regionu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook