Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Iz medija | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš predao premijeru radnu verziju zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Današnja Politika piše da je juče kasno popodne u kabinet premijera Mirka Cvetkovića stigao je predlog radne verzije zakona o javnoj svojini. Kako se navodi čitav posao završio je predsedavajući Radne grupe i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš koji sam tekst nije usaglašavao sa članovima Radne grupe već sa sagovornicima koje su delegirale članice vladajuće koalicije.
Odbori LSV | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski ligaši u akciji

ZRENJANIN - Dragan Nedeljkov, predsednik IO GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj decentralizacije kulture i potrebu da se raznovrsni sadržaji, namenjeni, pre svega najmlađima, održavaju i u manjim naseljenim mestima. Dobar primer za to je i najnovija akcija LSV, pod nazivom "Deca su budućnost".
Izjave | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Vlada u četvrtak raspravlja o javnoj svojini

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je danas za Radio-televiziju Vojvodine da je radna verzija zakona završena, da je predata je premijeru Cvetkoviću i da bi o tom dokumentu Vlada Srbije trebalo da raspravlja u četvrtak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook