Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Saopštenja | Subota, 07. 09. 2024. | Komentara: 0

Srbija mora da radi sve suprotno od Vulinovih ideja i uspeće kao država

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurna je da ako Srbija želi da napreduje mora da radi sve suprotno od onoga što misli i proklamuje Aleksandar Vulin, poznatiji kao ministar mržnje.
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Ogorčeni smo zbog varvarskog napada na grad Lavov u Ukrajini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, kao i njen Gradski odbor Novi Sad, izražavaju duboko žaljenje povodom bombardovanja Lavova, prijateljskog grada Novog Sada, od strane ruskog agresora i izjavljuju saučešće porodicama i prijateljima svih nastradalih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook