Pastor obmanjuje javnost

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

Pastor obmanjuje javnost

Novi Sad, 16. septembar - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor umesto da se izvini za jučerašnju izjavu, upetljava se u laž. Budući da nam je sugerisao da pogledamo snimak njegove konferencije za novinare to smo i učinili.

LSV

Na snimcima jučerašnje konferencije za novinare predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora jasno se vidi i čuje rečenica: „Moram da kažem i da delimično razumem, jer je ambicija ako ne svih, ono bar nekih, da se potkopa ambicija predsednika skupštine. Neće valda jedan Mađar, hrišćanin iz Saveza vojvođanskih Mađara uspeti da okupi oko stola..“ 

Razumljivo nam je da nakon sramote koju je naneo i sebi i Skupštini AP Vojvodine ima ozbiljan problem sa svojim rečima. To je mogao da ispravi izvinjenjem. 

Ovako sramota zbog nesmotrene izjave prerasta u skandal. 

Neko ko je predsednik Skupštine AP Vojvodine po prvi put u političkoj praksi Vojvodine i ovog parlamenta uvodi princip nacionalnih i verskih podela. 

Neko ko je predsednik Skupštine AP Vojvodine ne ume da se izvini za grešku koju je počinio.

Neko ko je predsednik Skupštine AP Vojvodine otvoreno obmanjuje javnost.

A ako neko još ima sumnje u to šta je Pastor rekao, neka pogleda snimak njegove jučerašnje konferencije za novinare.


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bilo je potrebno političko usaglašavanje

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da svu krivicu za predaju nedovršenog nacrta zakona o javnoj svojini preuzme na sebe, i da odbija da se o njemu govori kao o samovoljnom, isključivom i nekompetentnom čoveku.
Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Vladin odbor sutra o nacrtu zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Odbor Vlade Srbije za privredu i finansije sutra će razmatrati radnu verziju Nacrta zakona o javnoj svojini i utvrditi program javne rasprave o tom dokumentu. Prema planu vlade, javna rasprava o Nacrtu zakona o javnoj svojini trajaće nekoliko nedelja, kako bi predlog tog zakona, zajedno sa predlogom zakona o vraćanju imovine i obeštećenju
Iz medija | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Prilikom ulaska u EU granice nestaju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Nenad Čanak ocenio je da je antievropska kampanja koju ovih dana u Srbiji vode i visoki državni zvaničnici " u službi predstojeće izborne kampanje. On je istakao i da "mudra politika ne bi trebalo da podiže tenzije oko Kosova, već da ih spušta", te da se ide ka rešenju koje bi u fokusu imalo interes građana, a ne interes vladajuće elite.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook