Patrijarha Irineja ispratiti uz puno poštovanje mera Kriznog štaba

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 21. 11. 2020. | Komentara: 0

Patrijarha Irineja ispratiti uz puno poštovanje mera Kriznog štaba

Novi Sad, 21. novembar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine razume tugu vernika Srpske pravoslavne crkve zbog smrti patrijarha Irineja.

LSV

Da bi se izbegle scene koje smo pre nekoliko nedelja imali priliku da vidimo u Podgorici, na sahrani vladike Amfilohija, a koje su dovele do naglog porasta broja zaraženih od koronavirusa u Crnoj Gori, ali i Srbiji, LSV poziva Vladu Republike Srbije da u potpunosti sprovede mere Kriznog štaba i onemogući dalje širenje korone.  

Zdravstveni sistem Srbije je pred kolapsom, a medicinski radnici na izmaku snagu.

Pozivamo i Srpsku pravoslavnu crkvu da u ovom teškom trenutku pokaže punu odgovornost. 

Zdravlje građana Srbije mora biti osnovni prioritet svih. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Miting pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je jučerašnji miting opozicije u Beogradu pokazao prve pukotine u opozicionoj koaliciji.
Izjave | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska imovina otišla u dva koraka

BEOGRAD - Radna grupa za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine koja je formirana u petak, na osnovu nedavnog dogovora premijera Mirka Cvetkovića i predsednika LSV Nenada Čanka, prvi radni sastanak imaće u četvrtak u Beogradu - potvrdio je za Večernje Novosti Bojan Kostreš, koji je imenovan za predsednika te radne grupe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook