Perkić na čelu zrenjaninskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 12. 07. 2015. | Komentara: 0

Perkić na čelu zrenjaninskih ligaša

ZRENJANIN - Na XVIII redovnoj izbornoj Skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo. 

LSV

Za predsednika Gradske organizacije LSV Zrenjanin izabran je Predrag Perkić, dok su za potpredsednike/ce izabrani/e Marina Malo, Bojana Begović, Aleksandar Rudić i mr Vladimir Vasiljev. Na jučerašnjoj Skupštini su izabrani članovi i članice Gradskog odbora LSV Zrenjanin.

Juče je održana i prva sednica zrenjaninskog odbora LSV, na kojoj je za predsednicu Izvršnog odbora (IO) jednoglasno izabrana Branislava Jovanov, koja je rukovodila ovim stranačkim organom i u prethodna dva mandata.

Na predlog predsednice IO GrO LSV Zrenjanin izabrani su članovi i članica IO: Damir Pavić (potpredsednik), Saša Milčić, Stevica Radu, Saša Popov, Slobodan Beljin, Milan Đurić, mr Vojislav Matić, mr Vladimir Vasiljev, Ankica Dostanić (predsednica FŽ GrO LSV Zrenjanin) i Nenad Bogdanov (predsednik LSVO GrO Zrenjanin).

(BILSV, 12.07.2015)




Izjave | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ova vlada nema alternativu

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će LSV podržati rekonstrukciju vlade jer ona u Srbiji "nema alternativu". - Nije Bog zna šta, ali je najbolja koju možemo da imamo u ovom trenutku - kazao je Čanak. On je naveo da bi svaki drugi put "mogao da se poredi sa penjanjem uz pokretne stepenice u pogrešnom smeru".
Izjave | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne tražimo paralelnu policiju

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Večernje novosti da Liga zahtevom za osnivanjem vojvođanske uprave policije ne želi da narušava odnose u koaliciji, već da samo podseti na svoju staru ideju, od koje neće ni ubuduće odustati.
Iz medija | Ponedeljak, 14. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV pokreće pitanja imovine, prihoda i policijske uprave za Vojvodinu

NOVI SAD - Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu podržaće najavljenu rekonstrukciju kabineta Mirka Cvetkovića kao iznuđeno rešenje, jer bi, po rečima lidera LSV Nenada Čanka, vlada koju bi formirala aktuelna opozicija bila još gora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook