Perkić: Kostreš verovatno kandidat za gradonačelnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 14. 07. 2015. | Komentara: 0

Perkić: Kostreš verovatno kandidat za gradonačelnika

ZRENJANIN - Na izbornoj Skupštini gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo. Kako je za RTV rekao novoizabrani predsednik zrenjaninskih ligaša Predrag Perkić kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina na predstojećim lokalnim izborima biće Bojan Kostreš.

LSV
 
Perkić je istakao da će LSV u Zrenjaninu u narednih nekoliko meseci pred birače izaći sa novim temama i programom za lokal. On je ocenio i da Liga ima šansu da, ako ne na sledećim, onda na izborima nakon tih, bude pobednik.
Komentarišući kandidate LSV za čelne funkcije u gradu, Perkić je naveo da će kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina verovatno biti Bojan Kostreš.
 
- Ukoliko on prihvati to, što bih ja lično jako voleo - dodao je Perkić. Prema njegovim rečima, o drugim kandidatima će tek biti reči.
 
- Ono što ću ja, kao nov predsednik uraditi, jeste da ću spojiti znanje i iskustvo starijih sa energijom i željom mlađih. A o tome najbolje govori i to što su potpredsednici mladi ljudi - rekao je predsednik LSV u Zrenjaninu.
 
Na pitanje sa kime će Liga izaći na izbore, Perkić je istakao da će LSV verovatno nastupiti samostalno.
 
- U svakom slučaju, nećemo sigurno biti oni koji u kampanji pričaju jedno, a onda posle izbora rade drugo, a misle treće - dodao je on i naglasio da će se o postizbornim koalicijama razgovarati nakon izbora.
 
(BILSV, 14.07.2015)




Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Politički aktivizam i solidarnost žena

ZRENJANIN - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je, povodom Dana žena tibinu o emancipaciji žena, rodnoj ravnopravnosti i ostalim pitanjima koja se bave boljim položajem i zauzimanjem što boljih pozicija u našem savremenom okruženju.
Forum žena LSV | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene su siromašne i ekonomski zavisne

ZRENJANIN - Osmi mart je dan sećanja na žene koje su imale hrabrosti i snage da se izbore sa problemima većim od svakodnevnih - žene su tražile kraće radno vreme, veće plate, bolje uslove za rad, poštovanje osnovnih ljudskih prava, jer se pod tim podrazumevaju i prava žena, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u Zrenjninu. predsednica GrO Foruma žena LSV Zrenjnain Ildiko Bođo podsetila je da je sve krenulo pre sto godina.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Rekonstrukcija će pomoći da se dogovori sprovode

BEOGRAD - Lider lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će podržati rekonstrukciju vlade jer će to doprineti da počne sporovođenje dogovora postignutog u vladajućoj koaliciji. Čanak je rekao novinarima u Skupšitni Srbije da LSV neće učestvovati u novoj vladi kao što nije ni do sada. Lider LSV je dodao da će posle rekonstrukcije ponovo postaviti pitanje imovine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook