Perkić: Kostreš verovatno kandidat za gradonačelnika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 14. 07. 2015. | Komentara: 0

Perkić: Kostreš verovatno kandidat za gradonačelnika

ZRENJANIN - Na izbornoj Skupštini gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo. Kako je za RTV rekao novoizabrani predsednik zrenjaninskih ligaša Predrag Perkić kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina na predstojećim lokalnim izborima biće Bojan Kostreš.

LSV
 
Perkić je istakao da će LSV u Zrenjaninu u narednih nekoliko meseci pred birače izaći sa novim temama i programom za lokal. On je ocenio i da Liga ima šansu da, ako ne na sledećim, onda na izborima nakon tih, bude pobednik.
Komentarišući kandidate LSV za čelne funkcije u gradu, Perkić je naveo da će kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina verovatno biti Bojan Kostreš.
 
- Ukoliko on prihvati to, što bih ja lično jako voleo - dodao je Perkić. Prema njegovim rečima, o drugim kandidatima će tek biti reči.
 
- Ono što ću ja, kao nov predsednik uraditi, jeste da ću spojiti znanje i iskustvo starijih sa energijom i željom mlađih. A o tome najbolje govori i to što su potpredsednici mladi ljudi - rekao je predsednik LSV u Zrenjaninu.
 
Na pitanje sa kime će Liga izaći na izbore, Perkić je istakao da će LSV verovatno nastupiti samostalno.
 
- U svakom slučaju, nećemo sigurno biti oni koji u kampanji pričaju jedno, a onda posle izbora rade drugo, a misle treće - dodao je on i naglasio da će se o postizbornim koalicijama razgovarati nakon izbora.
 
(BILSV, 14.07.2015)




Saopštenja | Subota, 31. 08. 2024. | Komentara: 0

Prosvetni radnici da dobiju status službenog lica

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u potpunosti podržava zahteve sindikata prosvetnih radnika koji su ponovo zatražili da se i njima prizna status službenog lica.
Saopštenja | Četvrtak, 29. 08. 2024. | Komentara: 0

Čudno je što premijeru Vučeviću ne smeta bista ratnog zločinca Hortija u parlamentu Mađarske

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI pita premijera Miloša Vučevića hoće li njegov kabinet uputiti zahtev Mađarskoj da se ukloni bista ratnog zločinca Mikloša Hortija, koja je tačno pre dve godine postavljena u zgradi mađarskog parlamenta.
Izjave | Sreda, 28. 08. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Nazire se rešenje kosovskog problema, nakon toga Srbija se mora okrenuti sebi

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je očigledno da se sprovođenje Šolc – Makronovog plana privodi kraju a time se nazire i rešenje kosovskog problema. Nakon toga, kaže Kostreš, Srbija se mora okrenuti sebi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook