Pet pitanja za Gradski odbor SNS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 01. 2015. | Komentara: 0

Pet pitanja za Gradski odbor SNS

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine obavestio je danas Gradski odbor Srpske napredne stranke da je LSV izmirila svoja dugovanja „Novosadskoj toplani“, osim zadnjeg računa koji će biti izmiren do 15. januara, dok se „Poslovnom prostoru“ plaćaju redovne mesečne fakture i još toliko ratu po ugovoru o reprogramu koji traje narednih pet meseci.
 
LSV
- Baš zato što nemamo ništa protiv raznolikosti, nismo se protivili „Duginom poselu“, a, iako je to bilo za doček Nove 2009. godine, građani i građanke Novog Sada se dobro sećaju da je to bilo nakon koncerta Masima Savića, didžejeva i raznih drugih izvođača. Međutim, protiv smo toga da gradska vlast, u sred mera štednje na penzionerima i prosveti, pod pokroviteljstvom „donatora“ i „sponzora“ organizuje i drugi koncert Ražnatovićeve u pola godine u Novom Sadu, a za koji se u medijima navodi da će koštati 50 hiljada evra – navedeno je u saopštenju Gradskog odbora LSV Novi Sad.
 
- Nejasno je, međutim, zašto se Gradski odbor Srpske napredne stranke štreca i napada na pitanja postavljena gradskoj vlasti? Ili su možda oni organizatori tog koncerta? U svakom slučaju, plasiranjem dezinformacija, Gradski odbor SNS sigurno neće  skrenuti temu sa pitanja koja smo danas jasno postavili – dodaje se u saopštenju.
 
Novosadski ligaši navode i da nemaju nameru da nastavljaju sa besmislenom polemikom i odgovaranjem na još besmislenije optužbe Gradskog odbora SNS, ali budući da je LSV odgovorila na njihovu prozivku, zatražili su odgovore naprednjaka na sledeća pitanja:
 
1. Koliko košta koncert Svetlane Ražnatović u sred mera štednje?
2. Ko su donatori?
3. Koliki porez će ona na to platiti?
4. Da li je sa tim donatorima razgovarano da se na isti način pokrije i niz gorućih problema koje grad ima?
5. Nije li možda bolje program na trgu organizovati uz pomoć kulturnih delatnika iz Novog Sada i tako pomoći našim sugrađanima da nastupaju pred svojom publikom, a da, pritom, nešto i zarade?
 
(BILSV, 08.01.2015)



Saopštenja | Sreda, 03. 07. 2024. | Komentara: 0

Ekstremni desničar Arno Gujon krši zakone Srbije a Vlada ga nagrađuje novom funkcijom

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio francuski ekstremni desničar sa našim pasošem Arno Gujon, i utvrdi njegovu odgovornost.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Odbori LSV | Subota, 29. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Građani se ne boje naprednjaka i njihovih zabrana

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva odgovornost lokalne vlasti u Kikindi, koja je sinoć zabranila održavanje festivala književnosti „Kikinda Short“, zbog, kako su naveli, „antisrpstva“ onih koji su predviđeni za govornike na festivalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook