Počela serija predavanja u organizaciji FŽ LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 08. 2013. | Komentara: 0

Počela serija predavanja u organizaciji FŽ LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Predsednica Foruma žena Gradskog odbora LSV Zrenjanin Ankica Dostanić i predsednik Omladine LSV i trener Centra za edukaciju LSV Nenad Mišković održali su predavanja na temu odnosa sa javnošću, analize konfliktnih odnosa i tranzicione pravde u Srbiji.

lsv forum zena

Predavanjem i panel diskusijom kojem je u utorak prisustvovao i predsednik Gradskog odbora LSV Vladimir Tešić, počela je serija predavanja koje će biti održana u organizaciji Forum žena GrO LSV Zrenjanin.

Ankica Dostanić je tom prilikom ukazala i na važnost usavršavanja i edukacije, dok je Mišković predočio da je od presudnog značaja za prosperitet društva u kojem živimo da uvidimo značaj efikasnog sprovođenja tranzicione pravde, odnosno suočavanja sa prošlošću.

- Jedino tako je moguće da naše društvo konačno krene napred, da krene u pravcu izgradnje vladavine prava i pravne države, u kojoj će biti uspostavljen princip kažnjivosti. Time ćemo osigurati da se kršenje ljudskih prava koje je itekako bilo prisutno u prošlosti, ne ponovi u vremenu koje je pred nama - istakao je on.

(BILSV,08.08.2013)

 




Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.
Iz medija | Petak, 03. 11. 2023. | Komentara: 0

Begović: Zrenjanin pripada svima nama

LSV-Vojvođani je ušla u talas promena ne odstupajući od demokratskih vrednosti, multikulturalnosti, decentralizacije, autonomije Vojvodine, antifašizma i proevropskog pravca – kaže Bojana Begović u intervjuu za list Zrenjanin
Izjave | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Pastor najviše učinio na popravljanju odnosa Srbije i Mađarske, izbore će raspisati novi predsednik Skupštine Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je smrt predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i politiku u Vojvodini, naročito za SVM. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook