Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 15. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku i kandidaturama Bogaroškog, Jovanovića i Stojšića

SUBOTICA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica jednoglasno su na sinoćnoj sednici Gradskog odbora podržali kandidaturu Nenada Čanka za predsednika LSV-a, kojem je jedini protivkandidat bio Emil Fejzulahi.

LSV

Nakon kratkog predstavljanja kandidata za potpredsednice i potpredsednike LSV, najviše poverenja Subotičani i Subotičanke ukazali su Branislavu Bogaroškom (37 glasova), Aleksandru Jovanoviću (31), Đorđu Stojšiću (27). „Ispod crte“ ostali su Olena Papuga (25 glasova), Tibor Vaš (22) i Maja Timotijević (10).

Vesna Berta (46 glasova), Dragan Andrić (42), Emil Dulić (40) i Danijel Kovačević (35) izabrani su za kandidate za stalni sastav Glavnog odbora LSV-a, a u trci za glasove učestvovali su i Tibor Murenji (19), Goran Kamber (13) i Igor Mandić (9).


(BILSV, 15.11.2012)



Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook