Podrška LSV rebalansu budžeta uslovljena novcem za Vojvodinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 11. 10. 2011. | Komentara: 0

Podrška LSV rebalansu budžeta uslovljena novcem za Vojvodinu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine će se o predloženom rebalansu budžeta za 2011. godinu izjasniti tek pošto bude poznato da li će biti usvojen amandman Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), izjavila je danas poslanica LSV Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

- Stranački organi će doneti odluku u zavisnosti od sudbine amandmana SVM, kojim se traži isplata duga pokrajinskom Fondu za kapitalne investicije - rekla je Jerkov novinarima u republičkom parlamentu. Prema njenim rečima, to su pare koje Srbija duguje Vojvodini a "zbog neprebacivanja tog novca u vojvođanski budžet Vojvodina je dovedena na rub propasti i bankrota". Ona je dodala da se postavlja pitanje kako Vojvodina može da obezbedi sredstva koja joj garantuje Ustav Srbije ukoliko ih sama Srbija ne da, a ukoliko ih Vojvodina ne prihoduje. Zbog toga je, kako je navela Jerkov, problematičan predloženi rebalans, kao i odnos Vlade Srbije prema Vojvodini.

(BILSV, 11.10.2011.)

 




Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook