Podrška novinarima Danasa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 09. 11. 2018. | Komentara: 0

Podrška novinarima Danasa

Novi Sad, 09. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pruža punu podršku uredništvu i novinarima dnevnog lista Danas. 

Pritisci predstavnika vlasti na medije su krajnje nedopustivi i LSV zahteva da brutalni napadi na Danas budu bez odlaganja prekinuti. 

LSV

Karikatura je osnovni vid slobode izražavanja i svaka vlast koja je pokušala da zabrani karikaturu ostala je u sećanju kao represivna i autokratska. 

Očekujemo od ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića da zaštiti novinare Danasa, ali i svih drugih medija.

Jedan od osnovnih temelja demokratskih sistema je i pravo na slobodu misli i slobodu govora. Nadamo se da vlast u Srbiji neće ugrožavati te temelje.

Portparol
 Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Odbori LSV | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

Matić: ne odustajem od onoga što sam pričao u kampanji

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Mr Vojislav Matić, zahvalio je danas svim biračima koji su mu pružili podršku na nedeljnim izborima za poslanika u Skupštini AP Vojvodine i svim ligašima i aktivistima, koji su mu tokom kampanje pomogli.
Odbori LSV | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 2

Grad je morao biti spreman

NOVI SAD – Budžet grada Novog Sada bi u četvrtak mogao da se suoči sa bankrotom, jer bi tada sa računa moglo da bude povučeno 1,3 milijarde dinara, po tužbi ATP Vojvodina, a šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u novosadskom parlamentu Zlata Peričin ocenila je za Blic da je Grad morao da ima spreman plan šta će se preduzeti u tom slučaju.
Iz medija | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

ČOBANU: Sport i rekreacija su važniji od medalja

NOVI SAD – Marinika Čobanu, pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, posetila je sa saradnicima, Srbobran, grad domaćin 11. sportske olimpijade radnika Vojvodine. Tom prilikom sekretarka se sastala se čelnim ljudima Opštine Srbobran i obišla objekte na kojima će se održati takmičenja 2015. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook