Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je objasnila da je po Statutu stranke predviđeno da kandidat koji želi da učestvuje na izborima za predsednika mora da dobije podršku najmanje trećine lokalnih odbora ili trećine stalnog sastava Glavnog odbora.
– Izborni kongres LSV biće održan 8. decembra – rekla je Jerkova Tanjugu.
Ona je navela da je podršku od lokalnih odbora LSV zatražilo i šest kandidata za potpredsednike, a to su: Đorđe Stojšić iz Sremske Mitrovice, Aleksandar Jovanović i Maja Timotijević iz Novog Sada, Branislav Bogaroški i Tibor Vaš iz Zrenjanina, kao i Olena Papuga iz Kule.
 
(BILSV, 08. 11. 2012.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Ligi svako deseto mesto u skupštinama mesnih zajednica

SUBOTICA - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici zadovoljna je rezultatima koje je postigla na izborima za članove skupština mesnih zajednica, istakao je danas na konferenciji za novinare predsednik GrO LSV Subotica Veljko Vojnić.
Izjave | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o javnoj svojini nije posao za jednu stranku

NOVI SAD - Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, koji predsedava Radnoj grupi za izradu zakona o imovini i prihodima AP Vojvodine i lokalnih samouprava, izjavio je za današnju Politiku da je ono što u vezi sa decentralizacijom traži URS samo jedan mali deo neophodnih aktivnosti koje trebe učiniti da bi Srbija bila drugačija u odnosu na ono što je danas.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 06. 06. 2011. | Komentara: 0

Forum žena LSV Zrenjanin uručio donaciju samohranoj majci

ZRENJANIN - Gradska organizacija Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, posetila je tokom vikenda, povodom Međunarodnog dana deteta, samohranu majku koja živi sa dvema maloletnim ćerkama, od kojih je jedna tromesečna beba, i uručila joj donaciju u odeći, obući i sredstvima za higijenu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook