Pokrenuti krivični postupak protiv Radete

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 26. 07. 2018. | Komentara: 0

Pokrenuti krivični postupak protiv Radete

Novi Sad, 26. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine je užasnuta reakcijom potpredsednice skupštine Srbije Vjerice Radete na vest o smrti predsednice Udruženja „Majke Srebrenice“  Hatidže Mehmedović. Morbidnost koja izlazi iz svih okvira političkog delovanja morala bi da zgrozi svakog humanog i civilizovanog čoveka.

LSV

Kroz delovanje Vjerice Radete i njenog šefa, Šešelja, vidi se sav užas društva koje se nije suočilo da strašnim zločinima za koje je odgovorno. Negacija genocida u Srebrenici, ali i poništavanje elementarne humanosti svedoče o istinski zločinačkom karakteru Srpske radikalne stranke. I ovoga puta je, nažalost, potvrđena ispravnost stava LSV o neophodnosti zabrane ove po svemu fašističke političke organizacije.

Duboko frustrirana, nesrećna, netalentovana i po svemu neuspešna političarka kakva je Vjerica Radeta ima pravo na svoje lične mržnje i borbu sa vlastitim demonima. Ali naše društvo ne sme da bude talac bilo čijih političkih i psiholoških poremećaja. 

Vjerica Radeta mora biti hitno smenjena sa mesta potpredsednice Skupštine Srbije i bez odlaganja joj se mora oduzeti poslanički imunitet. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine od tužilaštva očekuje da radi svoj posao i pokrene krivični postupak protiv Radete.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook