Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 26. 07. 2019. | Komentara: 0

Policija naredila skidanje plakata Vojvođanskog fronta u Žablju

Novi Sad, 26. jul 2019 - Vojvođanski  front zahteva odgovor od nadležnih u Policijskoj upravi Žabalj, po čijem ovlašćenju je radnik ove uprave bez prethodnog predstavljanja jutros naredio uklanjanje plakata Vojvođanskog fronta aktivistima koji su ih lepili. Predstavnici organa reda su tu da zaštite poreske obveznike, koji ih plaćaju, a ne da ih legitimišu, zastrašuju i ponašaju se neprijateljski prema njima u trenutku kada za to nema pravnog osnova.

LSV

Predstavnici Vojvođanskog fronta insistiraju da se odgovori da li je policajac radio na svoju ruku ili ima nalog iz ministarstva da se plakati Vojvođanskog fronta ne dozvoljavaju u Vojvodini.

Zašto je i dalje spominjanje Vojvodine toliko uznemirujuće?

Vojvođanski front predlaže predstavnicima policije da je bolje da hvataju kriminalce i nasilnike i sprečavaju rasturanje droge, nego što proganjaju neistomišljenike režima.

Koga to i zašto peče pominjanje Vojvodine i Vojvođanskog fronta?

Ovakvu vrstu šikaniranja Vojvođanski front neće nemo posmatrati niti dozvoliti.
  

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 




Odbori LSV | Sreda, 12. 12. 2012. | Komentara: 0

Vučević lično odgovoran za katastrofalno stanje u Novom Sadu

NOVI SAD, 12. decembar - Gradonačelnik Miloš Vučević je lično, a zatim i celokupna nova gradska vlast direktno su odgovorni za svakog ko se na ulici povredio, čiji je automobil zaglavljen i za svu ostalu štetu koju Grad trenutno trpi ili će je trpeti u budućnosti.
Odbori LSV | Utorak, 11. 12. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast nesposobna da reaguje na probleme

ZRENJANIN – Direktna odgovornost za proglašeno vanredno stanje u gradu Zrenjaninu je na gradskoj vlasti i njenom neadekvatnom reagovanju na vremenske prilike rekao je na današnjoj konferenciji za novinare zrenjaninskog odbora LSV bivši direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ i član GrO LSV Branislav Knežević.
Događaji | Utorak, 11. 12. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Očekujemo dobru saradnju sa Zrenjaninom

NOVI SAD – Ocenjujući aktuelni trenutak u kulturi u Zrenjaninu, potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić rekao je prilikom posete ovoj opštini da situacija nije ni bolja ni lošija nego što je, na primer, u Novom Sadu, Subotici ili drugim gradovima u Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook