Političko usaglašavanje kod Cvetkovića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 16. 07. 2011. | Komentara: 0

Političko usaglašavanje kod Cvetkovića

BEOGRAD - Bojan Kostreš, predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini potvrdio je za današnji Blic da  je taj zakon završen, osim jednog člana zbot toga što za njegovo rešenje postoje dve opcije.

Bojan Kostreš

Kako navodi, prva opcija podrazumeva da se Vojvodini vraća veća javna svojina koja pred voda, šuma i sličnog, podrazumeva i velike sisteme, i druga koja ne uzima u obzir da je do 1988. godine i Miloševićevog puča Vojvodina imala svoju svojinu nad  javnim preduzećima.

"Traži se kompromisno rešenje. Sledeće nedelje predstoji političko usaglašavanje kod premijera Mirka Cvetkovića " dodao je Bojan Kostreš.

(BILSV, 16. 07. 2011.)




Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Ne dopuštam da se Zrenjanin utopi u prosek

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš istakao je prilikom današnje posete Nezavisnom sindikatu penzionera javnih službi Zrenjanin da  Liga, od svog osnivanja, pa do danas, pokušava da uradi dve stvari: da sačuva prava svih ljudi koji žive u Vojvodini, bez obzira na veru, naciju i kada su u nju došli, kao i da se izbori da ono što se zaradi u Vojvodini ostane Vojvođankama i Vojvođanima.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Akcija Vojvođanski monopol

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je danas u centru grada akciju pod nazivom „Vojvođanski monopol“, čiji je cilj ukazivanje na značaj vraćanja vojvođanske imovine.
Izjave | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Funkcioner PASOK-a podržao Martona i LSV

ZRENJANIN – Član Glavnog odbora grčke stranke PASOK, Nikos Mouroutsos,  podržao je danas Ligu socijaldemokrata Vojvodine i njenog kandidata na većinskoj listi za Skupštinu AP Vojvodine Aleksandra Martona, poželevši im pobedu na predstojećim izborima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook